2010. február 22., hétfő

Túratervek 2010

Gabsic kicsi túrája 2009... Áállllat volt, rákaptam a dolog ízére, úgyhogy idén is lesznek nagyobb gurulások. Ha valaki szeretne csatlakozni tegye nyugodtan, érdeklődni és egyeztetni itt tudtok, hiszen szabadon hozzá lehet szólni a bloghoz.
Tehát a tervek 2010-re:
- Teknőc túra
- End of SZE túra
- Sirok túra
- Tátra túra


A dolog részeleteiben, amennyire előre tudom látni:

- Teknőc túra: Teknőc az MZ-klubtól elkezdett szervezni egy dunántúli túrát. Kapva kaptam az ötleten hogy betársulok, közben még ketten mondták hogy jönnének, tehát papírforma szerint jelenleg öten vagyunk. Én esetleg az 1-2 napra csatlakoznák, még nem biztos hogy mennyire.
Útvonal:
1. Nap: Csókakő- Csesznek- Zirc- Bakonybél- Pápa- Döbörönte-Devecser szállás!
2. Nap: Sümeg- Rezi- Szigetvár-Abaliget-Orfű? Szállás?
Időpont: május közepe

- SZE túra: Kész, vége a fősulinak, nyáron lediplomázunk. Smile szaktársammal ezért el akarunk menni pár napra kikapcsolódni. Pontos terv még nics, de nagy vonalakban: kb 4 nap lenne.
1. nap: lezúzni Zalaegerszegre arra jóóóó motoros útvonalak vannak, aquaparkban lehetne lazulni egyet. Az aquapark lehetne program a második napra, első nap meg csak motorozás a környékben.
2. nap: Felmerült egy olyan hogy elgurulni Kőszeg felé, ki az osztrákokhoz, arra megintcsak élvezet motorozni. Esetleg csak szimplán dögleni az aquaparkban...
3. nap: Irány a Mecsek! Nappali kanyargás után éjszaka valahol arra egy kempingben, akár sikonda is szóbajöhet idén is.
4. nap: Még némi élvezkedés a Mecsekben aztán irány a déli part, délután már balcsiban kéne ugrálni.
5.nap: reggeli összecuccolás után irány haza (esetleg még valami programot ki lehet találni)
Időpont: Július 8-12 ???


- Sirok túra: Szabi kollega vetette fel hogy menjünk Sirokra. Erre én: miért is ne? Még odébb van, képlékeny a dolog, az biztos hogy megyünk. Esetleg felmerült hogy a szlovákok felől közelítsünk, egy csorba-tó megnézés befigyelhetne, és a végén kikötni sirokon? Vagy egy észak-magyarországi tekergés után kikötni ott?

- Tátra túra: MZ-klubos túra, avagy irány Krakkó! Részletek a www.mzclubhungary.com oldalon!

1 megjegyzés:

  1. Hát igen. Zeg és környéke jó motorozós vidék :P Őrséget ne tessék kihagyni, igen szép és lassú motoros tempóban élvezetes is - a határán lakom :). Nagykapornak felé meg tessék vigyázni, azt én csak halálszakasznak nevezem, mert sokan hagyták ott a fogukat. Csábító, de veszélyes.

    VálaszTörlés